REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

CNN geeft Trump lik op stuk met briljante tweet

Donald Trump en CNN zijn niet bepaald beste vrienden. De Amerikaanse president bestempelt het nieuws van de tv-zender steevast als 'fake news'. In een nieuwe Twitterstorm is Trump opnieuw hard van leer getrokken, maar het antwoord van CNN is subliem.

63 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Een grote goed gecoördineerde politiezone Brussel zou al veel oplossen. Maar die komt er maar niet. De baronnen in Brussel hebben veel macht. Dat is een vaststaand feit.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Jammer dat er velen niet snappen wat er briljant is aan de twee van CNN. Het is nochtans simpel. CNN bericht over de leugens die Trump vertelt - door CNN te betichten van leugens te vertellen verklaart hij zichtzelf tot leugenaar.
  • Gertjan Vanneste

    6 jaar geleden
    Sommigen spraken vroeger schande over Russische propagandazender RT. Wel, die zijn nog stukken objectiever dan CNN (Clinton News Network). CNN zou niet misstaan in Noord-Korea want anti-Trumppropaganda brengen, kunnen ze als de beste.
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ik snap nog steeds niet wat er nu briljant is aan de CNN tweet. Zeker omdat ze erin liegen want ze zeggen dat hun job het nieuws rapporteren is... maar dat doen ze niet. Ze brengen vooral hun eigen linkse opinies ipv neutraal nieuws te tonen.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Wat is CNN briljant zeg! Toch jammer dat Hillary Clinton geen president is. Het had zoveel beter kunnen zijn.