Eén ongeval in de Naamsepoorttunnel stuurde vanmorgen het verkeer in Brussel grondig in de war. (Archieffoto)
Volledig scherm
Eén ongeval in de Naamsepoorttunnel stuurde vanmorgen het verkeer in Brussel grondig in de war. (Archieffoto) © Photo News

Naamsepoorttunnel weer open voor verkeer, maar fileleed nog niet van de baan

De Naamsepoorttunnel is kort na de middag opnieuw opengegaan voor het verkeer in beide richtingen. Dat meldt Brussel Mobiliteit. Er zijn wel nog gevolgfiles die nog een tijdje zullen duren, zegt woordvoerster Inge Paemen.

35 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Goede oproep: LOL alle administraties weg uit Brussel en dan organiseer je infarcten in alle andere steden en centrumsteden. Dit is nu al het geval in Kortrijk bvb (Benelux, Evolis, Kortrijk-Noord, ... al dan niet in combinatie met een op- en afrittencomplex en scholen, winkelcentrum, ...)
  • Niels Verhaeghe

    6 jaar geleden
    @johan de bondt: Zolang het ziekenhuis de status van de slachtoffers niet als niet-levensbedreigend beschrijft, mag er niet getakeld worden. Stel dat er nog iemand in het ziekenhuis overlijdt dan moet het parket langskomen.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Jozef Van Schuerbeeck, ik heb het tegengestelde gedaan, van de Vlaamse rand nààr Brussel verhuist. Fantastische stad. Geen files meer, tram en metro overal, kan desnoods te voet naar t werk, goedgemutst wandelend naast de slierten auto's van troosteloos voor zich uit kijkende pendelaars.....
  • Jean De Nonancourt

    6 jaar geleden
    Ik heb vervroegd pensioen genomen omwille van de dagelijkse files....Ging er aan kapot.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    PFFF , ben één keer in mijn leven in Brussel geweest , dat was om mijn "3 dagen" te gaan doen , ik ben er nu 62 !