© ISOPIX

Astrid Coppens denkt aan terugkomen: “We willen onze kinderen in Vlaanderen opvoeden”

Binnenkort start het proces tegen haar ex-man, John Bryan. Maar eens dat afgerond is, is het alles behalve zeker dat Astrid en haar man Bram hun happily ever after in Los Angeles zullen beleven. “In de VS is het heus niet beter”, zegt Astrid aan Het Belang van Limburg.

tib

Nu wonen ze nog in Malibu, maar eens er kinderen zijn, lijkt het Astrid een goed idee om weer naar Vlaanderen te komen. “Een gezin stichten en kinderen opvoeden, het lijkt me beter dat in Vlaanderen te doen. Vlaamse scholen zijn veel beter” zegt ze. Al ziet ze ook de nadelen: “Ik ben dat koude weer niet meer gewoon”.

Afgelopen jaar was Astrid vaak in ons land voor de opnames van de film ‘Verborgen Verlangen’: “Ik had nooit gedacht dit te zeggen, maar ik heb vastgesteld dat ik Vlaanderen in al die jaren echt heb gemist. Vooral de eerlijkheid van de mensen is hier zo anders. Normen en waarden zijn dingen die ze in de States precies zijn vergeten. Vroeger stond ik daar niet bij stil, maar het deed deugd om de Vlaamse mentaliteit weer te omarmen.”

Ze is nog gelukkig in Los Angeles, maar “niet meer zo gelukkig als vroeger”, zegt ze. “In Los Angeles was de sky de limit vroeger, en ik vond het er het beloofde land. Die zorgeloze tijd is definitief verleden tijd. Ik moest me nooit aan dingen irriteren, nu wel.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER