Prins Harry en Meghan Markle poseren voor het eerst als koppel: “Ik wist meteen dat zij de ware was”

Prins Harry en Meghan Markle hebben er hun eerste fotomoment als verloofd koppel op zitten. Vanmiddag toonden ze zich samen aan de pers in de ‘White Garden’ van Kensington Palace. Geen toevallige locatie, want het was ook de favoriete tuin van prinses Diana.

tib

Begeleid door het geluid van hevig klikkende fototoestellen hebben prins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle zich vanmiddag voorgesteld aan de verzamelde pers. Hij in een donkerblauw kostuum, zij in een witte jas en mét een fonkelende verlovingsring aan haar vinger. De ring is een eigen ontwerp van Harry, waarin hij diamanten verwerkte die nog van zijn moeder Diana waren geweest, samen met een edelsteen uit Botswana, waar het koppel afgelopen zomer op vakantie was.

“Ik wist vanaf de eerste dag dat zij de ware was”, zegt prins Harry over zijn aanstaande bruid. Zij vertelde op haar beurt dat ze ‘heel gelukkig’ is en toonde haar verlovingsring aan de verzamelde pers. Een publieke kus kwam er niet. Over hoe hij het aanzoek heeft gedaan, wilde Harry ook nog niets kwijt: "Dat is voor later" - al zei hij wel dat het erg romantisch was.

Maandagavond zulllen Harry en Meghan ook voor het eerst samen op televisie verschijnen en een interview geven aan BBC. .

© AP

© AFP

© AP

© AP

© EPA-EFE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER