BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe tribune van Antwerp was bij opening nog niet brandveilig

De nieuwe Tribune 1 van eersteklasser Antwerp op de Bosuil, die zaterdag feestelijk werd ingehuldigd, vertoonde op dat moment eigenlijk nog gebreken op het vlak van brandveiligheid. Dat zegt de regionale televisiezender ATV en het nieuws wordt bevestigd door het kabinet van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). De voetbalclub stond dan maar zelf in voor de kosten voor extra tijdelijke maatregelen zoals het ter plaatse beschikbaar houden van drie brandweerwagens.

14 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Alfons, uw trouw aan Bartje is ontroerend. Maar toch is het aan het stadsbestuur om op dat ogenblik in te grijpen. Maar ja, Paul en Bart, het zijn 2 handen op 1 buik. Of is het 2 handen in 1 zak (buitenlandse rekening?)?
  • Yvan Lindekens

    6 jaar geleden
    Dat zal zo overeeengekomen zijn tijdens een etentje, zeker?
  • Jef Scheers

    6 jaar geleden
    Zijn wel goede architecten geweest...
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    De brandweer was aanwezig, dus... Anderzijds had men de keuring maar tijdig moeten laten plaats vinden. Zou zeggen, geen schuld aan stadsbestuur, wel aan bevoegden om de keuring niet te doen binnen de tijd welke voorzien was. Trouwens dat de tribune die avond zou in gebruik genomen worden, was al lang geweten.
  • Bruno Zonnekeyn

    6 jaar geleden
    Doe uw ogen dicht en vat uw slaap, dan zie je die lichten niet branden. Manneke toch!