Yves Heylen.
Volledig scherm
Yves Heylen. © Rv

Unizo zet criticaster Antwerps stadsbestuur uit commissie: "Geen politieke druk"

AntwerpenYves Heylen wordt uit de Antwerpse gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening (Gecoro) gezet. Dat schrijven nieuwssite Apache en Gazet Van Antwerpen. De man had de voorbije dagen kritiek geuit op het stadsbestuur en op de band tussen burgemeester Bart De Wever en een lobbyist van bouwpromotor Land Invest. Heylen zetelde in de commissie namens Unizo. De zelfstandigenorganisatie bevestigt dat zijn mandaat ingetrokken wordt.

40 reacties

  • peter colson

    6 jaar geleden
    Gelukkig hebben ze in Gent geen problemen met criticasters. Ze worden botweg genegeerd en soms zelfs afgedaan als extreemrechts
  • Rony scheerlinckx

    6 jaar geleden
    Wat nu uit komt is al langer bezig ,het verplaatsen van de foor in Antwerpen zonder weerwerk van het stadsbestuur was al niet normaal en volgens mijn bescheiden mening zijn het de zelfde mensen waar hij nu gaat mee eten
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Fons Casteels,het is niet omdat de meelopertjes van N(V)-A pakweg 500 maal reageren op een artikel met "Goed bezig Francken" of "Bart heeft voor 200% gelijk",dat zij gelijk hebben hé.Hetzelfde geldt voor de slogans "De kracht van verandering" en "De zaken aanpakken".Beter zou zijn "De kracht van populistische zever verkopen" en "Veel geld aan pakken".
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De Wever moet zijn ontslag indienen. Onlangs was hij nog aan het wenen omdat hij weet dat hij de mensen bedriegt . Nooit meer NVA.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    De macht van de vriendjespolitiek gaat blijkbaar bijzonder ver. Het NVA hierbij gesteund door UNIZO en VOKA gaat meer en meer de weg op van het VNV, derhalve bewijzen zij dat zij een gevaar zijn voor de democratie. Ik kan moeilijk geloven dat ge als partij privé personen miljoenen laat verdienen zonder enige wederdienst. Dit heeft meer dan iets van een maffiastructuur.