© Isopix

Kiest Meghan Markle straks deze bekende vriendinnen als bruidsmeisjes?

Omdat Meghan Markle zelf aan de slag was in Hollywood, heeft ze door de jaren heel wat bekende vriendinnen verzameld. Met enkele onder hen is ze heel close en dus bestaat de kans dat sommigen als bruidsmeisjes zullen mogen opdraven tijdens haar huwelijksplechtigheid. Onder meer Serena Williams en 'Quantico'-actrice Priyanka Chopra worden bij de mogelijke namen genoemd.

flb

Meghan Markle en prins Harry stappen binnenkort in het huwelijksbootje en het zou wel eens kunnen dat een groot deel van Hollywood bij de plechtigheid aanwezig zal zijn. Niet enkel als gasten, maar misschien ook als bruidmeisjes. Meghan heeft namelijk een reeks vriendinnen die haar na aan het hart liggen en die toevallig ook heel bekend zijn.

De Britse traditie schrijft normaal wel voor dat de bruidsmeisjes minderjarig en dus nog kinderen zijn. Dat was het geval bij Kate Middleton, prinses Diana en de Queen. In dat geval lijkt prinses Charlotte nog het meeste kans te maken om als pakweg bloemenmeisje uitgekozen te worden. Ze wordt komende lente drie jaar.

Kiezen ze voor een minder traditionele aanpak, dan komen deze vrouwen in beeld:

Serena Williams leerde Meghan in 2014 leerde kennen en het klikte meteen tussen de twee. "We hebben dezelfde leeftijd, zijn dol op hete sauzen, maar wat ons het meest verbindt is misschien wel nog ons geloof in het overtreffen van de verwactingen - onze tomeloze ambitie", liet Markle ooit optekenen op haar lifestyleblog The Tig. De actrice dook dan ook op als hevige supporter van de tennisster tijdens Wimbledon en de US Open en zat op de eerste rij toen Williams haar kledinglijn voorstelde tijdens de New York Fashion Week.

Een tweede die kans maakt om bruidsmeisje te worden is Priyanka Chopra, de voormalige Miss World die nadien doorbrak als actrice. De twee kunnen het al enkele jaren goed met elkaar vinden en delen regelmatig foto's van hun gezellige etentjes op Instagram. In het verleden riep Chopra al de pers op het matje omdat ze volgens haar te veel op Markle focussen als 'de vriendin van' terwijl ze zelf veel heeft verwezenlijkt.

 

About last night. Thank you to my babe @priyankachopra for the best date night #Hamilton #NYC

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Een derde goede vriendin van Markle is Jessica Mulroney. Zij is onder meer de styliste van de Canadese first lady Sophie Gregoire-Trudeau en ze leerden elkaar kennen toen Meghan voor haar job bij 'Suits' naar Canada verhuisde. De twee zouden elkaars beste vriendinnen zijn. Meghan heeft in elk geval al meteen iemand gevonden om de styling van de bruidsmeisjes te doen.

Een andere grote kanshebber is ook producer en schrijfster Lindsay Roth. De twee zijn al lang vrienden en Meghan was bovenden het eerste bruidsmeisje op het huwelijk van Roth.

 

I have to put this picture up because @lindsayjillroth looks SO beautiful here. I can't take it. #blushingbride #friends

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Meghan Markle is ook al 15 jaar bevriend met Janina Gavankar. Die naam zegt je misschien niet meteen iets, maar ook zij is als actrice aan de slag in Hollywood en kreeg al rollen te pakken in onder meer 'True Blood' en 'The Vampire Diaries'.

Er is ook nog de optie Sarah Rafferty, haar collega in 'Suits' die daar de rol van Donna op zich neemt en waar ze het op de set altijd mee naar haar zin heeft.

 

In other news, #suits is on tonight. Who's in? Xox S.

Een bericht gedeeld door Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty) op

En dan is er nog de Kate Middleton. Zij worden binnenkort familie en zijn naar verluidt best close met elkaar. Volgens de Britse traditie speelt de familie meestal een voorname rol tijdens de huwelijksplechtigheid, maar de kans bestaat dat Kate nog zal moeten bevallen of net bevallen is en dat er voor haar een andere rol gezocht zal worden. Voorlopig blijft het allemaal bij gissen, want verdere details over het huwelijk moeten nog bekendgemaakt worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer