Advocaat Walter Damen: "De nieuwssite heeft niet enkel gefilmd, ook de gesprekken op straat zijn opgenomen."
Volledig scherm
Advocaat Walter Damen: "De nieuwssite heeft niet enkel gefilmd, ook de gesprekken op straat zijn opgenomen." © Apache/TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Bouwpromotor klaagt nieuwssite aan na opnames met verborgen camera: "Wat is het volgende? Stiekem filmen op het communiefeest?"

BinnenlandBouwpromotor Erik Van der Paal klaagt nieuwssite Apache aan voor schending van de privacy en belaging. Hij vindt het niet kunnen dat Apache met een verborgen camera de gasten filmde op zijn verjaardagsfeestje in het Antwerpse restaurant Het Fornuis. Advocaat Walter Damen heeft de klacht van Van der Paal vanochtend bij de onderzoeksrechter ingediend.

194 reacties

  • james vroman

    6 jaar geleden
    staat nu in Apache te lezen ...De vrouw van Gerolf Annemans is overigens sinds jaar en dag secretaresse van Erik Van der Paal....
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    FRANS DE ROUCK,is De Wever dan ook een socialist?Niets presteren als volksvertegenwoordiger maar wel al jaren GRATIS het vette loon en straks hiervan ook nog eens pensioen ontvangen.Laat me raden,dat is wel goed zeker?
  • Jos Vanhoedenaghe

    6 jaar geleden
    Hoop volop dat persvrijheid de bovenhand krijgt op al dat gesjoemel.
  • FRANS DE ROUCK

    6 jaar geleden
    Tom Meeus is een echte socialist als het erop aan komt een grote smoel te zetten en in de lijn van de andere echte socialisten niet vies om veel poen te pakken.Maar als socialist werkt hij voor een Nederlandse firma om die binnen te krijgen bij zijn zogezegde vijanden de bouwpromotoren. Hij zorgt dus voor Hollandse werkgelegenheid of zouden Vlamingen die toestellen mogen plaatsen en leveren.
  • Nicca Vermeirsch

    6 jaar geleden
    proberen de persvrijheid aan banden te leggen. hoe zwak kan je zijn ? Gelukkig is de pluriformiteit inzake pers in België voldoende sterk zodat de waarheid wel naar boven zal komen. Laat ons effectief een onderzoekscommissie installeren zoals in gent en dan zal Wever en zijn nva-vriendjes bloeden. 10.000€/maand netto is duidelijk niet voldoende voor deze poenschepper !