Photo news
Volledig scherm
© Photo news

Oudgedienden geven hun gedroomde loting: "Welke poule het ook wordt, Rode Duivels zijn het aan hun stand verplicht om door te gaan"

WK-lotingVrijdag kennen de Rode Duivels eindelijk hun tegenstanders op het WK voetbal van komende zomer in Rusland. Wij vroegen in de aanloop naar de loterij enkele voormalige Rode Duivels én bondscoaches naar hoe hun gedroomde poule eruit ziet.

21 reacties

  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Als ze de pretentie hebben om zichzelf een grote ploeg te noemen, moeten ze het maar bewijzen in een zware poule. Tot nu hebben ze gespeeld tegen Janneke en mieke, en als men dan het voetbal ziet wat op de mat gelegd werd ... De zwakke punten waar ze al een paar jaar aan werken (sic) en de niets zeggende ploeggeest spreken voor zich dat ze snel zullen thuis staan.
  • Peter Tips

    6 jaar geleden
    Het verschil met Marc en nu is niks alleen dat radja bijna niet op geroepen wordt
  • Johan Faes

    6 jaar geleden
    Er zijn er die 3 Europese landen samen zetten in een groep, wat dus niet kan... Toch liever 1 of 2 sterkere ploegen mee in de groep.. Dan zijn ze van het begin af aan bij de les...
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    We hebben al zoveel meeval gehad met mogen spelen tegen makkelijke ploegen, zie de kwalificatie-poule, dat een nieuwe makkelijke loting echt wel beschamend zou zijn. Ineens tegen 3 moeilijke landen spelen als grote jongens, zodat we laten zien of we al dan niet een kandidaat WK-winnaar zijn. Als het WK weerom een flop wordt, is het tijd om deze 'formidabele' selectie af te schieten. Krediet opgebruikt.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    3 wedstrijden en dan naar huis ! We hebben geen ploeg Martinez heeft deze ploeg nauwelijks veranderd sinds Wilmots ! Grote spelers dat wel maar geen groep !