De opa van Judith stapt hier kwiek uit de auto. Hij overleed onlangs en is nu gespot op Google Street View.
Volledig scherm
De opa van Judith stapt hier kwiek uit de auto. Hij overleed onlangs en is nu gespot op Google Street View. © Google Streetview

Opa kort na zijn dood plots gespot op Google Street View

Het kan behoorlijk emotioneel zijn als je een pas overleden dierbare op sociale media ziet staan. Zeker als je er per toeval achterkomt. Dat overkwam de Nederlandse Judith van der Rijt op Google Streetview. Daar is haar onlangs overleden opa uit Uden op te zien.

5 reacties

  • Joeri Declercq

    6 jaar geleden
    Een jaar of z a 3 geleden. In schaarbeek kind valt uit raam en komt te overlijden. Ik dat schaarbeek goed kent ging ff checken op streetvieuw en op het adres zelf ziet er een klein kindje naar de beschrijving aan het bovenraam door de venster te kijken,, erg creapy.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Mijn zuster die 3 jaar overleden is staat ook op streetvieuw. Ik vind dat niet schokkend. Ik heb zelfs van het scherm een copy gemaakt.
  • Jean-Luc BARRA

    6 jaar geleden
    Programma instellingen van de camera eventjes nachecken.
  • Daniella Van Coninckxloey

    6 jaar geleden
    Hier op Google maps streetvieuw, staat ook een bovenbuurman, die reeds 4 jaar overleden is ...
  • Sara Van Laere

    6 jaar geleden
    Ik heb hetzelfde gehad met mijn grootmoeder, het is inderdaad even schrikken als je ze zo terugziet terwijl ze iets actiefs aan het doen zijn... Ik moest een weg opzoeken op mijn werk en kwam zo mijn overleden oma tegen op google streetview!