Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Democratische oppositieleiders boycotten vergadering met president Trump

De twee leiders van de Democratische minderheidsfractie in het Amerikaanse Congres hebben aangekondigd dat zij niet naar een voor vandaag op het Witte Huis voorziene vergadering met de Republikeinse president Donald Trump omtrent de begroting en andere belangrijke binnenlandse thema's gaan. Zij antwoorden daarmee op een presidentiële tweet die insinueerde dat er omtrent de begroting geen enkel compromis mogelijk is.

6 reacties

  • yves Strubbe

    6 jaar geleden
    @Jonathan, Chuck en Nancy zijn op hun werk. Zij weigeren naar een vergadering BUITEN hun werk te gaan omdat de voorzitter van de vergadering hen onder druk wil zetten, en niet wil afgaan van zijn ideeen.
  • JOHAN VLEIRICK

    6 jaar geleden
    Ik kan alleen maar Chuck en Nancy gelijk geven! Met Trump valt toch niet te praten! Die gelooft toch dat hij en hij alleen het altijd beter weet! Dat was prima toen hij zakenman was, maar is nu als president één van zijn grote zwaktes!
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Opnieuw een paar reacties die duidelijk maken dat begrijpend lezen niet de beste kant is van sommige mensen. Er wordt verder gepraat met de Republikeinen, alleen niet met onze man die volgens eigen zeggen een grote Dealmaker is. Getuige zijn zes faillissementen.
  • Dirk Keizer

    6 jaar geleden
    Met Trump is NIETS simpel.
  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    Als ik niet kom opdagen op mijn werk smijten ze mij buiten. Mag van mijn part met Chuck en Nancy ook gebeuren.