Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussel sluit nieuwe gerechtelijke stappen niet uit met betrekking tot geluidshinder Brussel Airport

Het Brussels gewest en een grote meerderheid van de Brusselse gemeenten vinden de antwoorden waarmee de federale regering zich wil schikken naar een vonnis over vliegtuiglawaai onvoldoende. 

28 reacties

  • linda thinks

    6 jaar geleden
    jef vermeulen op 40 km zitten die vliegtuigen zelfs met een kleine landingshoek van 3 graden nog op 2 km hoogte veel lawaai zal dat niet maken durf zelfs zeggen dat je er speciaal zal moeten op letten en het zeer stil zal moeten zijn in de omgeving om ze te horen op 2 km hoogte
  • Lodewijk Placklé

    6 jaar geleden
    Waarom geeft Vlaanderen nog altijd 5 miljard aan het brussels gewest ?
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    François Bellot, de federale minister die de nieuwe vliegwet moet maken die Brussel beschermt, moet zijn kiezers halen in het arrondissement Luik. En dus treuzelt hij bewust: hoe meer boetes in Brussel, hoe meer vrachtvluchten uitwijken naar Luik Bierset. Want voor hun eigen luchthavens hebben de Waalse partijen géén geluidsnormen ingesteld.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    En het blijft maar duuuuuuuren.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Men zou al die gewest regeringen kunnen afschaffen, maar als men A zegt moet men ook B durven zeggen en wat te doen met Wallonië die al jaren miljarden langs de soc. zekerheid krijgen van Vlaanderen en die hun eigen problemen niet willen oplossen,men kan toch niet blijven profiteren op koste van iemand anders, ik zou kunnen opsommen wat er moet veranderen in Wallonië maar dan ben ik twee uur bezig.