Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vlaamse Louise (18) is de nieuwe Gigi Hadid

Mode"Ze kan het héél ver schoppen." De Italianen zijn wild van Louise Robert uit Dendermonde. Op haar zeventiende liep ze al de modeshow van de Resort '18-collectie (zeg maar een tussenseizoenscollectie) van Prada in Milaan. Een knaldebuut dat werd gesmaakt, want het gerenommeerde modehuis blíjft een beroep doen op Louise.

9 reacties

  • Astrid Willocx

    6 jaar geleden
    Beauty and the brains. Ze heeft trouwens ook de mooiste lach ter wereld, ik kan het weten! #handelsingenieur#hoogsteonderscheiding#mooistelach#tofstemeiske
  • Leonie Deschryver

    6 jaar geleden
    Beste meneer Van de Moortele, Ten eerste wil ik zeggen dat Louise deze zomer afgestudeerd is met een onderscheiding in de richting wetenschappen wiskunde met 8 uur wiskunde. Nu combineert ze haar modellen werk samen met de studie handelsingenieur. Ten tweede mensen met hersenen die denken eerst na voor ze iets banaal reageren.
  • Who Cares

    6 jaar geleden
    geweldig, wie is Gigi Hadid?????
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Gigi Hadid is wel stukken knapper.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Gigi Hadid is er gewoon geraakt door het geld, net als Kendall Jenner en alle andere levensloze wichten van tegenwoordig. Zo hrb je er 13 in een dozijn... gigi hadid (dior) lijkt niet voor niets op een kloon van jennifer Lawrence (dior)