AFP
Volledig scherm
© AFP

Recordkoers bitcoin stopt niet: nieuwe recordwaarde van 11.000 dollar

GeldDe recordkoers van de digitale of virtuele munt bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Vanochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.

37 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Niet vergeten aangeven aan de belastingen, Cornelius Vleminckx. Meerwaarden op munten vanuit een speculatieve belegging zijn belastbaar voor 33%. En bij niet aangifte kan de boete hoog oplopen.
  • Polyvalent

    6 jaar geleden
    Allee, het volgende ordinaire spel waarmee de groten de kleine laten geloven dat sprookjes echt bestaan. En dan ontploft het boeltje en dan gaan het weer de zelfde zijn die wenen en de zelfde die lachen! L&H achterna, de groten leven van de domheid van de kleintjes. Verwacht zeker geen excuus of een dank je wel!
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Gaat hard, iets meer dan een jaar had ik er nog enkele euro’s op staan dat is mooi gegroeid, toen hij rond de 6000 stond ook voor een paar 100 gekocht, nu staat hij terug op 11000. En hij zal met vallen en opstaan, naar de 20.000 gaan.
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Deze munt zal blijven stijgen, waarom omdat crinimelen hie ongestraft hun centen kwijt kunnen en weer ophalen als wit geld.Waarom nu verkopen, nee gaat nog hard stijgen!
  • Rudi Abrahams

    6 jaar geleden
    Corette Avare, echt allemaal? Meen je niet :( Ik heb er zoveel spijt van dat ik in 2013 mijn inzet van 2011 er terug uit gehaald heb... Zelfs met de hype van de laatste maanden verkoop ik nog geen procentje van mijn bitcoins.. Je had beter 200% uitgecashed en 200% laten staan. Kan je achteraf nooit spijt hebben van je beslissing :)