© Isopix

Philip Cracco en Aisha uit ‘The Sky is the Limit’ zijn weer samen

Philip Cracco (55) en Aisha Van Zele (33) uit ‘The Sky is the Limit’ zouden zich weer met elkaar verzoend hebben. Begin dit jaar lieten ze weten dat ze opnieuw een koppel waren, maar in juni liep het alweer fout, tot nu dus. Toch heeft Aisha er blijkbaar geen al te goed oog op. "Ik weet niet of we nu wel samenblijven", zegt ze in een reactie aan TV Familie.

flb

De voorbije twee jaar waren een lastige periode voor Philip Cracco en zijn Aisha. Hij kreeg met kanker af te rekenen en hun relatie ging door een dal. Vooral 2017 is voor het koppel uit ‘The Sky is the Limit’ al turbulent geweest: ze gingen uit elkaar, verzoenden zich, gingen weer uit elkaar en zijn nu opnieuw een koppel. Om toch wat klaarheid te scheppen, gaf Aisha een interview aan TV Familie. "Het was echt een emotionele achtbaan waarop ik zat", geeft ze toe.

Ze is dan wel weer samen met Philip, maar ze is er niet helemaal gerust in, zo blijkt. "De toekomst zal uitwijzen of we voor elkaar gemaakt zijn en ondertussen nemen we het leven dag per dag. Toch kan ik niets met zekerheid zeggen na alles wat er tussen ons is gebeurd."

Het koppel was ooit verloofd, maar een hwuelijk zit er niet meteen aan te komen. Al blijft Aisha daar wel op hopen. "Het blijft een meisjesdroom, maar ik ga niemand verplichten om met me te trouwen", klinkt het nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER