rv
Volledig scherm
© rv

"Organen van migranten worden in Libië geoogst, hun lichamen geroosterd als kebab"

SlavenhandelAfrikaanse migranten die in Libië door mensensmokkelaars worden verkocht, wacht vaak een gruwelijk lot. "Hun organen worden geoogst, hun lichamen verminkt en vervolgens worden ze als kebab geroosterd". Dat zegt de Nigeriaanse voormalige minister van Luchtvaart Femi Fani-Kayode, die stelt dat driekwart van de slaven wier organen worden verwijderd Nigerianen zijn.

53 reacties

  • Erik Peeters

    6 jaar geleden
    Tis weer allemaal onze schuld..wat nu een europese grootschallige boetedoening...????
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Grenzen moet je niet sluiten dat is onmenselijk ! Wat er zeer dringend moet gebeuren is Heel Afrika overnemen en alle warlords , dictators en slechte regimes uitroeien en Vooral de GELDKRAAN en Eigendommen van die Regimes Bevriezen !! Maar Heel de Wereld geniet van de Goedkope bijna gestolen Grondstoffen die door die Regimes aangeboden worden !! Dus zal er niks gebeuren om de Burgers MENSEN daar te helpen zoals hier in WOI en WOII ???
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    In plaats van de verantwoordelijkheid bij de Europese unie te leggen zouden ze beter eens de presidenten ,waarvan deze vluchtelingen komen, het vuur aan de schenen leggen.Die trekken zich daar niets van aan en het enige dat ze doen is hun zakken vullen en een rekening hebben in 't buitenland.Ze zijn nu onafhankelijk dat ze dan nu ook hun verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen land en burgers!
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    GRENZEN SLUITEN, of begrijpen politci het nog niet. Indien die goesting om ginder te vechten? So what? Laat die doen en bemoei je er niet mee. Misschien nog een betoging in Brussel organiseren?
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Hallucinant! Ik hoop dat dit de NGO's zal overtuigen om mensen ter plaatse te (laten) helpen zodat ze niet meer de intentie hebben om de reis te maken, dat ze een campagne ter bewustwording van de gevaren voert want uiteindelijk zijn ook zij hier voor een heel groot deel - zij het onrechtstreeks - mee schuldig aan.