© smb

Heist met de billen bloot tegen Oosterzonen

Heist ging met de billen bloot tegen buur Oosterzonen. Na een half uur leidden de bezoekers met 0-2. De aansluitingstreffer van Tambeur werd na een uur spelen om onduidelijke redenen afgekeurd.

GF

Oosterzonen nam van in het begin het heft in handen en dat resulteerde in het eerste half uur in twee doelpunten. Dehond kopte de 0-1 binnen op aangeven van Hoefnagels. Wat later werd de score verdubbeld door Meseure die van dichtbij de keeper geen kans gaf.

Na de pauze werd Heist sterker en Dethier miste op een zucht een voorzet van Kabeya. Heel veel protest bij de thuisploeg toen Tambeur een corner inkopte. De ref keurde de aansluitingstreffer af. Grant kreeg rood en met een man minder moest Heist na de 0-3 van Fall berusten in het verlies. Op tegenaanval had de score hoger kunnen oplopen.

SCHEIDSRECHTER: Istvan Lagaert.

HEIST: Lahaye, Webers, Badiane (62’ Verbist), Grant, Deflem (46’ Kabeya), Challouk, Ventose (76’ Marchoul), Dethier, Tambeur, Regnier, Vrijsen.

OOSTERZONEN: Panagiotis, Schops, Van Veldhoven, Mennes, Van Der Veken, Engelen, Dehond (83’ Ekangamene), Meseure, Janssen, Benhamou (70’ Vervoort), Hoefnagels (64’ Fall).

DOELPUNTEN: 24’ Dehond 0-1, 30’ Meseure 0-2, 76’ Fall 0-3.

GELE KAARTEN: Grant, Deflem, Challouk, Kabeya, Panagiotis.

RODE KAART: 75’ Grant (fout op doorgebroken speler).

MEER OVER KSK Heist

MEER OVER VOETBAL