© AP

Na vulkaandreiging Bali: Belgen keren morgen terug

De tien klanten van touroperator TUI die gestrand waren op Bali, vertrekken donderdag naar huis. Dat zegt TUI-woordvoerder Piet Demeyere. Het tiental klanten van Thomas Cook/Neckermann op Bali keert donderdag en vrijdag zoals gepland terug. Slechts één klant van Thomas Cook/Neckermann zag zijn vertrek uitgesteld van dinsdag naar donderdag.

De luchthaven van Bali is sinds woensdagochtend weer open, maar enkel voor lokale vluchten. Vanaf donderdag worden ook weer internationale vluchten toegelaten.

De 10 klanten van touroperator TUI die normaal gezien afgelopen zondag naar België moesten vertrekken, kunnen allemaal donderdag vertrekken, zegt Demeyere. “Wij hebben hen kunnen boeken op een vlucht van Qatar Airways, en ze zijn daar allemaal van op de hoogte gebracht.” Aangezien het vliegverkeer vanaf donderdag hersteld is, zullen de andere klanten op de voorziene data naar huis kunnen gaan. Demeyere voegt nog toe dat de gestrande klanten begrip hadden voor de situatie, en er weinig klachten zijn binnengekomen.

De luchthaven was de voorbije dagen gesloten vanwege de dreigende uitbarsting van de vulkaan Gunung Agung.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer