© BELGA

Rode Duivels: Vermaelen en Romelu Lukaku in, Origi en Jordan Lukaku out

De Rode Duivels spelen dinsdagavond hun eerste WK-kwalificatiematch in en tegen Cyprus. Waarschijnlijk ruimen Jordan Lukaku en Divock Origi baan voor Thomas Vermaelen en Romelu Lukaku.

maj, Bart Lagae

De Rode Duivels trainden zondagochtend een laatste maal voor ze op het vliegtuig naar Cyprus startten. Een training die de pers mocht bijwonen, een vergissing, zo bleek later.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Uit de training bleek dat Jordan Lukaku na zijn slappe match tegen Spanje zijn plek verliest aan Jan Vertonghen. Die speelde tegen Spanje centraal, maar zou weer naar de linksachter schuiven. Thomas Vermaelen zou dan centraal achterin een duo vormen met Toby Alderweireld.

Ook in de spits wordt er gewisseld: geen Divock Origi meer, wel Romelu Lukaku. Bondscoach Roberto Martinez kent de spits nog van bij Everton en geeft hem dus waarschijnlijk het vertrouwen om als eerste keuze aan de WK-kwalificaties te beginnen.

Fellaini

Tot slot is ook Marouane Fellaini weer fit na zijn rugblessure. Hij zou dus kunnen starten tegen de Cyprioten.

© BELGA