© ss

Binnenkort op de markt: de ‘slimme condoom’ die vertelt hoe goed je bent in bed

Een ‘slim condoom’ dat je bedprestaties kan meten. Het klinkt misschien als een grap, maar dat is het niet. Meer nog, met het nieuwe gadget kan je zelfs je gegevens delen en ermee opscheppen bij je vrienden.

nadb

Bedoeling van de i.Con Smart Condom, die vanaf volgend jaar verkrijgbaar is, is dat alle details van een vrijpartij geregistreerd worden. Het aantal stoten, de snelheid, de duur en de standjes: alles wordt in kaart gebracht.

Het gadget geeft zelfs meer inzicht in het aantal verbrande calorieën, hoe vaak je geslachtsgemeenschap hebt, welke omtrek je eigen ‘gadget’ heeft en of je sekspartner mogelijk seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia heeft.

© British Condoms

Delen met vrienden

Maar daar stopt het niet. Het apparaatje, ontworpen door het Britse bedrijf British Condoms, stelt mensen ook in staat om hun statistieken te delen met hun vrienden met behulp van een nanochip en Bluetooth.

Het bedrijf garandeert weliswaar dat alle informatie anoniem blijft, tenzij de gebruikers er zelf over beslissen om hun recente gegevens te delen. Zelf kunnen ze hun recente gegevens ook raadplegen op een applicatie voor de smartphone.

Geen echte condoom

De naam van de i.Con Smart Condom kan trouwens een beetje misleidend zijn. Het gaat namelijk niet om een echt condoom, maar om een ring die je boven een condoom draagt. Volgens de makers zorgt dat echter niet voor minder comfort, integendeel.

De ring zal zo’n 70 euro kosten, heeft een aanpasbaar formaat en kan na gebruik opgeladen worden voor de volgende vrijpartij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer