AFP
Volledig scherm
© AFP

Bitcoin kampt met hoogtevrees, waarde keldert tot 9350 dollar

EconomieDe waarde van de bitcoin is in een wilde rit beland. Mensen die zijn ingestapt toen de digitale munt meer dan 11.000 dollar waard was, komen van een koude kermis thuis. Handelaren gaven er vanmiddag nog maar zo'n 9350 dollar voor.

8 reacties

  • Mathias Keulen

    6 jaar geleden
    @david Het is te zien dat je niets kent van beleggen. Gerenomeerde beleggers zoals de Winkelvoss broers zitten er al tijden in. Volgend jaar staat hij tussen de 15-20k, en dan zouden jullie willen dat jullie er hadden. Ik heb medelijden met de non-believers, vooral omdat ik er zelf ook lang een was. Dit is de toekomst
  • christian demeester

    6 jaar geleden
    En dan zal er weer gekermd worden als die speculanten ineens veel geld verliezen. Kunnen ze bij ARCO ook van meespreken.
  • David Williams

    6 jaar geleden
    Bitcoin is de toekomst, volgend jaar zal de 25 000 dollar grens doorbroken worden. Ben ik heilig van overtuigd, maar ook dan zullen er mensen rondlopen die denken dat de bubbel gaat barsten. Ik zit in alle geval op de trein, zwaaiend naar al zij die op het perron blijven.
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Het is enkel maar omdat iedereen het wil dat die zo hoog staat. Je weet op een dag dat zoiets ontploft. Die dat er dan hebben, zullen het voelen. De nieuwe vorm van betalen zal dit nooit worden, ondanks wat de believers zeggen. Die zeggen dat vooral omdat ze er zelf in geïnvesteerd hebben. Geen enkele gerenommeerde belegger gaat mee in die hype omdat het onstabiel is.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Geeuw, doe maar, bitcoin blijft, en zal binnen een paar maanden op 15000 dollar staan, met ups and downs