© Johny Pipeleers

© Johny Pipeleers

© Johny Pipeleers

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Albert doet de wangen blozen in zaal Mimosa

Op de maandelijkse seniorennamiddag was het weer lachen en gieren geblazen in zaal Mimosa, want niemand minder dan Albert was er te gast. Met zijn prachtige stem wist hij weer iedereen te bekoren, al waren het vooral zijn typetjes die de hele zaal een mooie namiddag bezorgden.

Johny Pipeleers

Albert speelde een professor in de seksuologie, gynaecologie en kontologie. Hij kent de vrouwen vanbinnen en vanbuiten en noemde zich een echte wroeter. Hij vertelde het verhaal van een vrouw die op haar dijen haar favoriete zangers had laten tatoeëren. Op de linkerdij stond Will Tura en op de rechterdij Adamo. De vrouw vermeldde erbij dat tussen deze twee Demis Roussos stond.

Het typetje Albertine Tietemans was eveneens van de partij. Zij was sociaal afgevaardigde van de meisjes van plezier en had een uitstap geregeld naar het naaktstrand in Bredene. Vanwege het slechte weer was er geen zak te zien en zijn ze maar doorgereisd naar een naaktstrand in Italië. Daar groeiden de wortels zomaar uit het zand, en toen ze een wortel wou uittrekken hing er een Italiaan aan. Ze wist ook nog te zeggen dat ze meer lakens verslijt dan schoenen. Tot slot bracht Albert nog enkele nummers van Elvis Presley. Daarvoor had hij speciaal een prachtig Elvispak laten maken. Bij het nummertje ‘And I love you so’ werd hij begeleid op mondharmonica door Pascal van Puur toeval. Kippenvelmoment.

Volgende maand is Herbert Verhaeghe de gastartiest op de seniorennamiddag in Mimosa.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer