BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Verbod verkoop glyfosaat aan particulieren in de maak

Minister van Landbouw Denis Ducarme (MR) gaat binnenkort voorstellen om de verkoop aan particulieren te verbieden van producten die glyfosaat bevatten. Dat heeft de minister aangekondigd in het RTBF-programma 'A votre avis'.

5 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Iemand die iets wat oudere oprit jaarlijks wil proper houden ,nee dat kan niet, maar een boerke die mag dat met hectoliters op zijn velden gebruiken. Begrijpe wie kan. Koop het waar je het vind.
  • Eric Berckmans

    6 jaar geleden
    Koop regelmatig een bus en bewaar het vorstvrij ,het gaat niet kapot en je kan voor jaren voort nadat ze het verboden hebben om aan te kopen ,het kan zelfs veel geld waard zijn binnen 10-15 jaar .
  • Hilde Leysen

    6 jaar geleden
    En ik ook, wat een schande , diegenen die het correct gebruiken zoals het voorgeschreven is, dus tegen onkruid, krijgen verbod, de landbouwers die het ontegelijk gebruiken, dus op gewassen die we eten, mogen doorgaan. Puur kafka.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Dan ga ik het in het buitenland kopen of bestellen.
  • Jules Steenwinckel

    6 jaar geleden
    Het is niet de kleine man die LITERS pesticide gebruikt maar de landbouwers , door het veelvuldig gebruik komt het in de voedingsketen terecht (dit gebeurd niet door de kleine man .Het verbod zou eerder moeten zijn voor de boeren .