Frank Van Erum en Aïssatou Diop
Volledig scherm
Frank Van Erum en Aïssatou Diop © VRT

Verrassing bij 'Thuis': Renzo en Charité verdwijnen

ShowbizzFrank van Erum, die Renzo Fierens speelt in 'Thuis', verdwijnt in de loop van dit seizoen uit de soap. Daarmee is het ook einde verhaal voor Aïssatou Diop, die zijn vriendin Charité speelt. "Dit had ik niet zien aankomen", zegt Frank Van Erum.

26 reacties

  • Reinhilde Donkor

    5 jaar geleden
    Waarom perse renzo Hij is mijn lievelings personage er waren nog zoveel andere acteurs die ze weg konden schrijven ik had veel liever gehad dat ze Leo en Marianne weggeschreven hadden omdat die twee aan hun pensioen toe zijn maar nee uitgerekend juist de leukste en liefste acteur schrijven ze weg ik begrijp dit totaal niet ik vind dat belachelijk en stom dat hij weg moet dat is bullshit hoelang gaat renzo nu weer weg blijven ???
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Renzo kon toch blijven wat zever is dat van die schrijver !
  • marie-lou DE RIDDER

    6 jaar geleden
    waarom steeds de beste er uit schrijven???als je het niet meer kan hebben van zulke type's die het verhaal dat steeds meer een verhalen lijn is waar ik hen zo zie ,als de gasten zonder kompleksen ,hoeft het voor mij niet meer!we krijgen zo al veel miserie te verwerken in het nieuws,en de andere programa's,dat het bij thuis met hem,Renzo er bij,een persoon is ,die nu niet zelfzuchtig is,en helpt en inspringt waar hij kan helpen!
  • Gilbert Hermans

    6 jaar geleden
    Renzo bracht nog sfeer in de reeks en men kon er nog eens me lachen. Luc daarentegen is een klucht en een belachelijk maken van mindervaliden. Deze zou men er beter uitschrijven.
  • Alexander Stroobants

    6 jaar geleden
    Wanneer doeken ze heel de klucht op ?