Een videostill uit het beruchte filmpje.
Volledig scherm
Een videostill uit het beruchte filmpje. © Artur Zmijewski

Ophef om naakt ‘tikkertje’ in voormalig concentratiekamp

Een filmpje waarin naakte mensen plezier maken en tikkertje spelen in de gaskamer van een voormalig concentratiekamp zorgt voor veel beroering. De bewuste video werd al in 1999 opgenomen, maar pas dit jaar kwam aan het licht waar de beelden precies gemaakt werden.

43 reacties

  • Karel Flanders

    6 jaar geleden
    3mln joden en 3mln Polen? Dus joden mogen zichzelf distantiëren van Polen, ook al waren ze daar geboren. Als andere religies zich zouden distantiëren van hun nationaliteit, was het kot te klein.
  • Steve Van de Voorde

    6 jaar geleden
    Vorig jaar in stutthof geweest en is erg aangrijpend. Vooral de weg naar de gaskamer die een kilometer verder ligt os aangrijpend omdat je weet dat zovelen die weg gewandeld hebben naar hun dood! In de gaskamer zelf mag trouwens geen foto’s gemaakt worden!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Walgelijk! Je moet de slachtoffers van het nationaal socialisme respecteren, en dat doe je niet door deze vetzakkerij te maken!
  • marjolein freys

    6 jaar geleden
    domme mensen in hun bloot gat
  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Vrijheid van expressie?Ik heb er veel voor over om de expressie van het gezicht van die filmmakers eens te zien indien het gas had worden opengedraaid terwijl ze zich aan het amuseren waren !Dit is gewoon walgelijk tot en met en totaal respectloos.