Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kwartfinales: Oostende treft Standard, Club krijgt Charleroi over de vloer

17 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Paul Van den Bruel !!!!! Ga ge eens GOED in de spiegel kijken voor ge zeverd, complot???? De jaloezie spreekt hier weer boekdelen. Omdat die dikke nekken er uitligen is het weer Al Brugge die de klok slaat Nu we hebben een breede rug ( we zijn boeren hè) we kunnen veel op vargen en èèn maal schuden en het licht er weer al. Maakt jullie maar verder belachelijk AMEN.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Gert Lans heb je weet misschien van zwart geld van Verhaeghe ? Zo ja verkondig dan maar hier meteen hoe waar en hoeveel of anders stop aub met de zeveraar uit te hangen.
  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    Pinto: opgelet voor de wind aan zee ......een goede raad steek lood in je zakken !!!!
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    ik had nog nooit gedacht van manipulatie van de balletjes voor de loting, wat voor een zot gedacht is dat. en dat de man al die balletjes van buiten kon met de ploegen erin, dat gelooft je zelf niet. nu al spreken van een oneerlijke loting vind ik toch te ver gaan hoor.
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    In de reguliere competitie complot in het voordeel van Club. Nu in de Crockycup voordeel voor Club. Wanneer gaan die clubbashers eens inzien dat er GEEN complot is ten voordele van Brugge. Mocht het wél zo zijn zou de Bond toch ingrijpen, mijn gedacht, of zijn die heren en dames ook in het complot betrokken. DAT zou maar erg zijn.