Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Raad van State vindt onbelast bijklussen tweemaal discriminerend

De Raad van State vindt de regeringsmaatregel die werknemers, zelfstandigen en gepensioneerden toelaat om voor 6.000 euro per jaar onbelast te kunnen bijklussen discriminerend. 

27 reacties

  • emmanuel duyvejonck

    6 jaar geleden
    Er zitten dan toch nog verstandige mensen tussen de elite!
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Dan Midden, een dopper kan toch niet bijklussen zonder (een deel van) de uitkering ter verliezen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Het is een maatregel die de regering in de toekomst toelaat om nog wat meer te morrelen aan de al te lage pensioenen. Je kan toch gaan bijwerken. En aangezien de sociale zekerheid verder uitgehold wordt is dat nog een extra reden om daar verder in af te bouwen.
  • van roy jozef

    6 jaar geleden
    en hoe gaat de pensioendienst uitkeringen uw bijverdiensten verrekenen? uw bijverdienste percentage verrekend per maand inhouden op uw pensioen? daar zwijgt men stilletjes over. ik heb een inhouding maandelijks op mijn pensioen van 34 euro gekregen via een herberekening door kapitaal verworven intresten op een pensioensparen hout en bouw. 90 EURO de maand ingeleverd aub!! hoor maar eens goed bij uw pensioendienst voor ge iets stoms doet.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Iemand die op swt gezonden werd om plaats te maken voor jongeren kan niet bijklussen en wordt later nog eens gestraft terwijl die meer dan 40 jaar braaf zijn bijdrage betaald heeft En bel eens een loodgieter om uw lekkende kraan te herstellen dan hebben ze geen tijd, maar bel om nieuwe badkamer en ze staan dezelfde dag op uw stoep om offerte te kunnen maken