ISPA/Claessen
Volledig scherm
© ISPA/Claessen

Paul Herygers over tweestrijd Gilbert-Van Avermaet: "Eigenlijk is het triest dat er maar één persoon kan winnen"

Woensdag 6 december is het weer zover. Met de uitreiking van de Kristallen Fiets bekroont Het Laatste Nieuws de beste Belgische wielrenner van het afgelopen jaar. Er staat ons een bloedstollende avond te wachten, want een tweestrijd tussen Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert dient zich aan. Hoog tijd dus om alle oud-laureaten eens aan de tand te voelen. Vandaag: Paul Herygers.

4 reacties

  • Marcel De Bruyn

    6 jaar geleden
    Marcel De Bruyn, Wat wordt er hier weer geleuterd en onzin verkocht! Het gaat om de kristallen fiets van afgelopen seizoen en niet om een prijs van een hele loopbaan ! Mensen, wees eens eerlijk in jullie commentaren of is van avermaet bashen leuk misschien?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Gilbert heeft 3 keer zoveel klassiekers gewonnen en drie keer zo veel podiumplaatsen in klassiekers dan Van Avermaet, Marcus.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wel Herygers, u weet toch ook hoe Van Avermaet goud gewonnen heeft in Rio. Of vergeet u dat zo graag? Zeiden uw collega's van de VRT niet op enkele kilometer van de meet dat het over en uit voor hem was, tot die fatale val van Henao en Nibali en trekpaard Fuglsang die hem naar de meet reed?
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Het wordt stilaan belachelijk. Van Avermaet is niet van het niveau van Boonen of Gilbert. Maar hij heeft ondertussen al bijna zoveel trofeeën als die twee samen ...