belga
Volledig scherm
© belga

Prins Laurent daagt regering uit: "Intrekking dotatie is schending van mensenrechten"

De regering dreigt de mensenrechten van prins Laurent te schenden, waarschuwt zijn advocaat in een brief aan premier Charles Michel. Dat bericht De Standaard.

288 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Hij is helemaal gek geworden?
  • Luc Peeters

    6 jaar geleden
    Op facebook delen en dan reageren, kwestie van opener te kunnen zijn, op deze site kan dat niet.
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Opgelet iedereen , wat ik jullie ga zeggen. Weten jullie wel hoe rijk die Laurent en heel die klik van het koningshuis wel zijn . Al pakt men hen de volledige dotaties af , dan nog kunnen ze wel honderden jaren verder met wat ze nu al hebben gespaard en gekregen . Zo rijk zijn die koningshuizen , en dan zich maar voor doen als arme schapen . Ze zijn allemaal multi multi multi euro miljardairs . Weg ermee en geen kompassen tonen .
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Volgens kritikasters kan Monseigneur niks. Dat is niet waar. Monseigneur kan met dieren praten, en dat opent deuren. Zo zou hij aan de slag kunnen als welzijnswerker: hij kan gaan wandelen met honden wiens baasje tijdelijk geïmmobiliseerd is. Monseigneur houdt ook van snelle auto's, en ook dat opent deuren: koop hem die nieuwe Maserati 4x4, zet er een blauw licht en een sirene op, en we hebben de snelste dierenambulance ter wereld.
  • rob jamers

    6 jaar geleden
    Topkeirel, daar kunde met lachen