Gaat uw eindejaarspremie op aan de feesten of kiest u ervoor om ze te sparen?
Volledig scherm
Gaat uw eindejaarspremie op aan de feesten of kiest u ervoor om ze te sparen? © Shutterstock

Zo verdient u geld aan uw eindejaarspremie

GeldEen tip voor de eindejaarsperiode: geef het geld van uw dertiende maand niet uit aan cadeautjes, maar zet de centen aan het werk zodat u er nog meer aan overhoudt.

22 reacties

  • Lieven Roels

    6 jaar geleden
    mooi meegenomen die eindejaarspremie. Kunnen we wat voorraad inslaan van de auchan in Frankrijk en eens een weekendje Luxemburg kan erook vanaf en nemen we flessen aperitief sterke drank en sigaretjes mee. Juist voor de grens nog eens bakkie volgieten en wat we uitsparen is DIKKE VETTE intrest. Januari en februari is hier meestal kalme maand kwa uitgaven dus dat is ook lekker meegenomen op die manier.
  • Wim Van Hoof-Segers

    6 jaar geleden
    Voor ambtenaren is 1800€ pas vanaf zo'n 6500€ bruto. Solidariteit enzo trekken dat naar beneden,
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    De spaarrekening brengt niets op. Haal het geld op van je eindejaarstoelage en steek die op een veilige plaats. De spaarrekening is dat niet want je bent geneigd om geld af te halen. Steek die in een geldbeugel. Het volume aan geld spreekt boekdelen als je weer overweegt iets te kopen. Ik vind dat je trouwens zo véél sneller spaart dan middels een spaarrekening.
  • Evelin Arndt

    6 jaar geleden
    Pensioensparen geloof ik echt niet in. En trouwens stel er gebeurd iets dan heb je voor niets gespaard, dan gaat het lekker naar de staat.
  • José Gonzales

    6 jaar geleden
    Mijne tip is zelf sparen en zeker ni pensioensparen! Da geld gebruiken ze om de pensioenen te kunnen betalen.