BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Crevits heeft "begrip voor verzuchtingen" van muziekacademies

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) heeft "begrip voor de verzuchtingen" van de muziekacademies over de financiering van het deeltijds kunstonderwijs, maar benadrukt dat er wel degelijk extra middelen worden voorzien in het decreet. Ze reageert daarmee op de kritiek van Paul Voet, de voorzitter van de directeursvereniging van de Academies voor Muziek, Woord en Dans. 

7 reacties

  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Ik begrijp nog steeds niet waarom de West-Vlamingen op dit mens stemmen?
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    @ Francinne Declerque: "Muziek scholen beter afschaffen, je leert er enkel naspelen, creativiteit komt niet aan bod." Met uw reactie bewijst u enkel dat u van het muziekonderwijs niks, maar dan ook niks kent.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Frans is belangrijk voor haar maar Engels niet. Ze maakt er een puinhoop van. Arme Belgische kinderen die nog altijd geen deftig Engels kennen.
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Net voor de komende verkiezingen dit lanceren....tactisch goed gespeeld. Nu arco nog sé en alles is goed.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Die sukkel Paul voet van de muziekscholen heeft zich belachelijk gemaakt en zijn zaak slecht voorbereid, de tekenacademies waren professioneler en hebben wel overlegd met he kabinet in plaats van warm en koud te staan blazen. Muziek scholen beter afschaffen, je leert er enkel naspelen, creativiteit komt niet aan bod.