Falco - Rock Me Amadeus
Volledig scherm
Falco - Rock Me Amadeus © A&M Records

Na 'Africa' van Toto: 7 nummers die ook wel een plaats in de Tijdloze verdienen

MuzieknieuwsEen groepje vrienden uit Lokeren en Gent wil met alle geweld het nummer 'Africa' van Toto in de Tijdloze 100 van Studio Brussel krijgen. Niet heel muziekminnend Vlaanderen staat achter het initiatief, maar persoonlijk vinden wij het een prima idee. En als u dan toch bezig bent met het doorgeven van uw top 3: deze zeven nummers zijn ook zeker het overwegen waard.

6 reacties

  • Mario van Bael

    6 jaar geleden
    De tijdloze top 100 kan niet veranderd worden door deze foute voorgestelde muziek. Alleen falco en de beastie boys kunnen er nog mee doorgaan!!!
  • Johan Vancaneghem

    6 jaar geleden
    De smaken beginnen te verschillen, doorheen de generaties. Wat vooral grappig is, is het feit dat veel jonge mensen denken dat bepaalde liedjes 'veel gedraaid' waren in de jaren '80 'sweet dreams, Eurythmics' bvb... dat was niet zo, maar zij denken van wel, 'Summer of 69' was populairder NA dan tijdens. Ik kan zo nog een stuk doorgaan. Maar wij hadden dat ook met de jaren '60. Mijn pa kénde 'The Doors' niet eens!
  • Joske Vermeulen

    6 jaar geleden
    het gaat om de tijdloze top 100 niet om de foute party top 100!
  • Steve Verwimp

    6 jaar geleden
    Het enige dat erin mag zijn de Beastie Boys.De rest moeten ze maar op MNM of Q-music draaien.Tegenwoordig draaien ze op stubru brol waar ze 20/30 jaar geleden nog niet aan zouden denken om te draaien.
  • Carlo Blanckaert

    6 jaar geleden
    De meeste van deze 7 nummers..... Ik denk toch dat dat voor te lachen is.... toch....