EPA
Volledig scherm
© EPA

Congreslid: "Over afzetting Trump wordt volgende week gestemd"

TrumpDemocratisch Congreslid Al Green heeft beloofd dat hij het Huis van Afgevaardigden volgende week zal dwingen te stemmen over een mogelijke impeachment tegen president Donald Trump. Die procedure werd twee weken geleden ingeleid. In vijf artikelen beschuldigen de Democratische Congresleden Trump van onder meer obstructie van justitie, het ondermijnen van de onafhankelijkheid van de federale justitie en het voeden van extreemrechtse haat.

25 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Spijtig dat wij dit niet kunnen met sommigen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Luc Baken: Nixon was ook "'eerlijk verkozen tot president", dat is absoluut geen garantie dat een liegende of sjoemelende president niet kan afgezet worden! Enfin, persoonlijk denk ik dat de kans veel groter is dat hij zelf opstapt of dat hij wordt afgezet op basis van artikel 25, onbekwaamheid, dan dat het daadwerkelijk tot een impeachment komt. Nu in elk geval toch nog niet.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Die ijzervreters van Democraten hé. Het gezicht van Al Green spreekt boekdelen.
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    degene die vandaag zijn geld zet op een herverkiezing van Trump in 2020 zou wel eens veel geld kunnen verdienen.... Want in de VS zelf is de heisa rond Trump helemaal niet zo groot als men ons wil doen geloven, hoor.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    En wat heeft Trump eigenlijk al verkeerd gedaan? Ik geef toe, het is geen slijmbalk zoals zijn voorganger, die had altijd een leuke babbel maar voor de rest? Allemaal dezelfde, daar, hier en overal! Deze poging tot afzetting komt er enkel omdat de gekende groep denkt dat ze altijd en overal gelijk hebben! Niets meer en ook niets minder.