Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Standard reageert op strapatsen van hun coach: "Sá Pinto is een slachtoffer"

Standard heeft een communiqué de wereld in gestuurd na de bewogen bekerwedstrijd op het veld van Anderlecht. Daar waar Sá Pinto in de tweede helft de hoofdrol opeiste. 

21 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Hoe komt het iemand die naar tribune is gestruurt toch zo het terein loopt na wedstrijd is dit niet gelijk aan stadion verbod
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Benny Buyst, ik zou toch eens graag weten wanneer Standard zwaar gestraft is geweest, in andere competities zouden ze al lang van de lijsten geschrapt zijn, Tifo Dufour, Vuurbommen die letterlijk Proto raakten, meerdere malen vuurbommen, er is geen andere ploeg in Europa waar een wedstrijd zo dikwijls dient stilgelegd te worden omwille van het gedrag van supporters, spelers, staf of bestuurslui.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Een erg zielig ventje is het ! Na Preud’Homme deze gek ! Als er één ploeg is die géén recht van spreken heeft is het wel Standard ! Enige juiste beslissing is match verspelen zonder toeschouwers !
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    We zwijgen over het wangedrag van de Anderlecht supporters met gooien van bier en bengaals vuurwerk ? Alhoewel ik het gedrag van PInto volledig afkeur en een schorsing hier op zijn plaats is
  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Een belachelijk maneke