Prins Harry en verloofde Meghan Markle op eerste officiële werkbezoek

Maandag kondigden ze nog hun verloving aan voor de camera's, vrijdag begonnen prins Harry en Meghan Markl aan hun eerste officiële werkbezoek in Groot-Brittannië. Het koppel is momenteel op bezoek in Nottingham, waar ze enkele bezoeken zullen brengen in het kader van World Aids Day, maar vooral om fans te begroeten en gelukwensen te ontvangen van de Britse bevolking.

pjv

Prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle werden door een grote menigte verwelkomd toen ze in Nottingham aankwamen, en namen een dik halfuur de tijd om iedereen die de koude voor hen had getrotseerd, te begroeten. Het koppel zal in de Engelse stad onder andere de Terrance Higgins Trust World AIDS charity fair bezoeken.

Prins Harry wil het goede werk van Prinses Diana verderzetten en naar het voorbeeld van zijn moeder wil hij zijn tijd en aandacht wijden aan mensen die Aids hebben of hiv-positief zijn. Na een bezoek aan de charity fair, trok de prins met zijn toekomstige echtgenote richting de Nottingham Academy, een organisatie voor jongeren met problemen uit de buurt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer