Dit zijn de drie presentatoren van Music For Life

© VRT/Studio Brussel

Studio Brussel heeft met een nieuwe stunt bekendgemaakt wie de drie presentatoren zijn die Music For Life dit jaar aaneen zullen praten. Dat zijn net als vorig jaar Eva De Roo, Bram Willems en Linde Merckpoel.

Guy Stevens

In het filmpje zag je hoe de drie presentatoren met hun rug naar de kijkers op drie blokken boven het water stonden in domein Puyenbroeck in Wachtebeke, waar de Warmste Week dit jaar voor het eerst zal plaatsvinden van 18 tot 24 december. Ze probeerden zich warm te houden door gezamenlijk in de handen te klappen. Daarna sprongen ze in het ijskoude water en zwommen ze naar de oever.

“Ik heb er zoveel zin in”, aldus Bram Willems. Ook Linde en Eva toonden zich enthousiast. “Hier is het dus, Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Daar zal onze radiostudio staan. En daar, waar we van gesprongen zijn, zullen we met ons drieën slapen!”

Het zwemmen in ijskoud water was al een ferme stunt van de presentatoren, waarmee Studio Brussel ons deed terugdenken aan 19 april van dit jaar. Toen sprong Linde Merckpoel met een parachute uit een helikopter om bekend te maken dat domein Puyenbroeck de nieuwe locatie voor de Warmste Week werd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen