© Politie Antwerpen

Nieuwe campagne Antwerpse politie: “Iedereen anders. Altijd van dienst”

De Antwerpse politie zet in een nieuwe campagne hard in op een diverse stad. Onder de slogan ‘Iedereen anders. Altijd van dienst’ maakt de politie duidelijk dat ze er is voor iedereen in de samenleving.

ph

De slogan is eigenlijk de start van een versterkte samenwerking met allerlei organisaties en partners. De politie zit vanaf nu samen met tal van gesprekspartners om te luisteren naar hun verhalen en behoeften.

“Deze gesprekken dienen niet alleen om de bestaande dialoog met de partners te versterken of nieuwe dialogen met partners op te starten. De politie verwacht concrete input te krijgen over verbeterpunten”, klinkt het in het persbericht. “Ze wil ook in kaart te brengen welke toekomstige initiatieven de vertrouwensband kunnen aanhalen. Zo worden onder meer collega’s en partners bevraagd naar creatieve manieren om politie en kansengroepen dichter bij elkaar te brengen.”

Vandaag start de rekrutering van politiemensen om deze campagne vorm te geven. Vanaf volgende week contacteert de dienst diversiteit een beperkt aantal Antwerpse partnerorganisaties die werken rond jeugd, culturele eigenheid en kansarmoede. Ze krijgen een uitnodiging voor een vertrouwelijk gesprek met een onafhankelijk extern onderzoeksbureau.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER