Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Deze Chianti van Lidl (5,99 euro) is een van de beste wijnen ter wereld

Dat goede wijn niet duur hoeft te zijn, is nog maar eens gebleken op de International Wine Challenge, de 'Oscars' van de wijnindustrie, waar deze week 391 medailles zijn uitgereikt. Een van de winnaars is Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva, een fles van Lidl die bij ons te koop is voor 5,99 euro. 

23 reacties

  • claudio casadei

    6 jaar geleden
    Waarom moet lekker duur zijn heb ooit van de baas een dure champagne van rond de 125 € gekregen rechtstreeks weg gegoten niet te drinken het enige wat er goed aan was de naam
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    Christus heeft al dat water in wijn veranderd , vandaar zo goedkoop !
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Vooruit, nu reeds de beste ter wereld. Morgen wordt het de beste ter wereld ooit. En dan verzwijgt men, dat Lidl die wijn verkoopt met stoffen erin die daar niet thuis horen, zoals een koffiemerk, dat tot voor kort tot de beste koffie ter wereld was gekroond voor slechts enkel euro’s, nu echter bewezen onzuiver is.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Een kwaliteitsvolle Chianti misschien maar absoluut geen topper bij de klassieke wijnen. Beschamend om die daaronder te klasseren.
  • sandra struyf

    6 jaar geleden
    Heb ooit eens zot gedaan en een fles van bijna 30€ gekocht(na het winnen van een kraslotje, eerlijk gezegd hij was zijn geld niet waard