Eva Tuytelaers
Volledig scherm
PREMIUM
Eva Tuytelaers © Joost Joossen

Waarom thuisblijven voor de kinderen wél een heel geëmancipeerde keuze is

7 reacties

  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Mijn pa groeide op in een gezin van 13. Pa was boer/fabrieksarbeider, ma boerin. Tijd voor de kinderen was er niet, het was vanaf zeer jonge leeftijd plantrekken, later zorgden de oudsten voor de jongsten. Mijn ma groeide op met een ziekelijke moeder in een gezin van 8. Haar vader werkte meer dan 10u/dag als mijnwerker. Ze hadden geen tijd voor de kinderen, die leefden meer op straat als thuis. Dat was in de jaren '50, toen alles veel beter was en vrouwen hun plaats nog kenden.
  • Robin Demey

    6 jaar geleden
    Tip: ga met een (huil)baby ALTIJD kort na de geboorte naar een osteopaat, al is het preventief voor vanalles en nog wat. Voor de rest: zo hoort het. Opvoeding is de verantwoordelijkheid van de ouders.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Zo zou het moeten zijn, terug naar vroeger. Nu zijn vrouwen miserabel. Kijk naar de ex van jean jacques de gucht. Ze moeten scheiden omdat ze werk en gezin niet.kunnen combineren en ze kiezen nog voor werk ook ookal hebben ze.geld genoeg... begrijpe wie kan... dan nemen mensen een hond of kat ipv een groot gezin en zo worden we langzaam vervangen door andere volkeren.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig is het de gewoonste zaak dat kinderen vanaf hun geboorte opgevangen worden door vreemden. Ofwel wil je kinderen en voedt ze zelf op ofwel ga je met twee werken en komt de carriere op de éérste plaats en ga je voor kinderen als je er tijd voor kunt maken. Ouders zijn tegenwoordig vreemden voor hun kinderen.
  • rina dethier

    6 jaar geleden
    Als je de mogelijkheid hebt, is dit in mijn ogen de beste keuze die je kunt maken.