Galicia
Volledig scherm
© Galicia

Pieter Loridon is furieus na match van Antwerp. En dat zal Facebook geweten hebben: "Moeten we in dit land écht alles normaal vinden?"

Croky CupRoyal Antwerp FC werd eerder deze week uit de Croky Cup geknikkerd door KV Kortrijk. En die wedstrijd zindert nog na bij Pieter Loridon. De 45-jarige Antwerp-fan en ex-basketbalspeler zit niet zozeer met de 4-2-nederlaag van zijn favoriete ploeg in zijn maag, maar wel met het feit dat hij niet naar de wedstrijd mocht gaan kijken. Dat laat hij duidelijk merken in een uitgebreide Facebook-post.

37 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Beste Pieter, om het kort te maken: Jij bent zoals alle andere echte Belgen een lijfeigene van de dictatuur België en het enige dat jij mag is werken en betalen. De rest is weggelegd voor de politiekers en de allochtonen. Die mogen wel alles en maken daar dan ook gretig gebruik van !
  • wil baken

    6 jaar geleden
    In een politiestaat is dat normaal, we gaan en staan niet meer waar we willen en de staat bespioneert ons overal, echt overal filmen ze onschuldige burgers...en sommigen geloven dan nog dat dat iets met terreur te maken heeft, het gaat om geld en macht, de politiek wil macht over elk aspect in ons leven.
  • Marc De Cock

    6 jaar geleden
    Wat snapt dat paljaske niet? Hij wil als Antwerpsupporter plaats nemen in de thuisvakken. Hij hoort daar dus niet thuis want die zijn voor de thuissupporters. Tis echt niet moeilijk hoor manneke. Ik wil er zelfs een tekeningske bij maken..
  • Tom Dossche

    6 jaar geleden
    T'is toch maar nen parking in Kortrijk . Blijf maar in't stad man.
  • Wouter Eenhoorn

    6 jaar geleden
    Ik ken tientallen supporters diear hun club kunnen omdat de tickets te duur worden. Schei uit met dat gejammer. Voetbal al lang geen lolletje maar een spelletje waar geld overheerst.