photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Maatregel die bedrijfswagen laat inruilen voor cash niet klaar voor 1 januari

De maatregel waarbij werknemers hun bedrijfswagen kunnen inruilen voor een som geld zal niet klaar zijn tegen 1 januari 2018. Dat heeft een regeringsbron gezegd aan Le Soir.

14 reacties

  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    Als men mij het geld geeft waar ik recht op heb mogen ze mijn bedrijfswagen hebben. Vele hier weten nog niet eens hoe het systeem werkt. Dus laat die commentaren van dikke dure luxe bakken maar. De enige opslag die ik kon krijgen was een bedrijfswagen of niks. Een s zien wat jullie doen als je die keuze krijgt. En geef ik mijn wagen af voor de regel van dze regering? Neen, want mijn opslag is meer waard dan dat ik nu van hun zal krijgen.
  • Chris Drulle

    6 jaar geleden
    jo vandenberghe , ik geef u gelijk. We moeten op alles besparen en langer werken omdat er geen geld genoeg is,maar voor luxe-wagens is er wel geld. Stop de waanzin en schaf het fiscaal voordeel af . Bedrijfswagens ja , fiscaal voordeel nee.
  • Manu Claes

    6 jaar geleden
    Het mag duidelijk zijn dat deze maatregel maar 1 doel dient, jaloerse mensen zonder bedrijfswagen sussen. In de praktijk zullen bij gebrek aan alternatieven de files uiteraard even lang blijven. De luchtvervuiling zal daarenboven verhogen aangezien recente bedrijfswagens vervangen worden door oudere tweedehandswagens.
  • Jozef Dezeeuw

    6 jaar geleden
    Een bedrijfswagen wordt wel degelijk belast als inkomen, V.A.A. En zelf moet ik de eerste nog tegenkomen die opzettelijk ver van zijn woonst gaat werken. Het verschil tussen een overdachte reactie en toogpraat is hier soms zeer klein.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Aan het voordeel voor werkgevers wordt niet geraakt en de werknemer die zijn bedrijfswagen nodig heeft voor beroepsdoeleinden zou wel zot zijn om voor netto peanuts waarvoor hij zelf geen auto kan kopen in te ruilen,tenslotte is de bedrijfswagen onderdeel van zijn nettoloon én betaalt ie er ook nog eens voor.Mislukte poging om de werknemer nog eens te pluimen met drogredenen!