EPA
Volledig scherm
© EPA

Daarom vrezen de Engelsen hem: Eden Hazard heerst tegen Newcastle met 2 goals

Het tongetje ging uit de mond. Voor de achtste keer dit seizoen. Eden Hazard is aan een mooie knappe bezig sinds zijn terugkeer uit blessure: 8 goals, 6 assists. Rijtje hoger, beetje efficiënter en onstopbaar. Als tweede spits leeft hij zich helemaal uit. Een serial killer zal hij nooit worden, maar met twee goals - de panenka als orgelpunt - heerste hij tegen Newcastle. King Eden. Engeland vreest hem straks met reden. 

20 reacties

  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Christiaan nu spreekt ge u toch tegen. Eerst zegt ge dat Eden de beste is in zijn eentje. Daarna dat De Bruyne een ploeg laat draaien en dan veel beter dan Eden is. Ge kunt ook een ploeg laten draaien door acties te maken en verdedigers naar u toe te trekken. Ik weet gewoon dat als het moeilijk gaat bij België ik toch meer vertrouwen in Hazard dan De Bruyne heb.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Eden Hazard heeft op zijn zowat eentje Chelsea kampioen gemaakt, net zoals Chelsea maar weer goed is beginnen spelen met zijn terugkeer uit blessure. Zijn aandeel is duidelijk. Dat moet Kevin De Bruyne toch eerst nog een keer bewijzen, Christiaan. Het zijn gewoon twee goede voetballers. Het is erg kinderachtig af te doen aan iemands prestatie omdat hij toevallig een ander taaltje prevelt. En hij is sowieso evenveel Belg als ik.
  • Pierre Dony

    6 jaar geleden
    De eeuwige discutie. Wie is de beste? Eden of Kevin?
  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Waarom zou England Hazard moete vrezen? England en België gaan toch gewoon beide door! Als je Tunesië en Panama niet achter je kan laten, heb je ook niks te zoeken in de 2de ronde!!
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Eden is de beste, op zijn eentje. Kevin doet een ploeg draaien en is een brein. Kevin zit in het spoor van een Gunter Netzer, Steven Gerard, Gianni Rivera en en dan laat hij den Eden ver achter zich.