Mariah Woods
Volledig scherm
Mariah Woods © Photo News

Vermist meisje (3) dood teruggevonden in kreek

Het driejarige meisje uit North Carolina dat 5 dagen werd vermist, is gisteravond dood teruggevonden in een kreek in Pender County. Dat zegt de FBI zaterdag. Het lichaam werd nog niet officieel geïdentificeerd, maar de onderzoekers zijn er nagenoeg zeker van dat het Mariah Woods betreft, de peuter die zondagavond door haar mama in bed werd gelegd vlak voor ze verdween. De vriend van de moeder, Earl Kimrey, werd gearresteerd. 

16 reacties

  • Michelle Vliegenthart

    6 jaar geleden
    Alleenstaande moeders zijn een makkelijk mikpunt. Ik zie van tijd one-night stands vertrekken of haar nieuwe vriend 'te close' is met haar dochtertje. Ik en mijn vriend hebben het gevoel dat we dan onze ogen goed moeten openhouden voor het welzijn van dit kind omdat we niet willen dat haar iets zou overkomen. Het zou fijn zijn als de moeder hier wat meer bij stil stond.
  • Anny Bollens

    6 jaar geleden
    Liever alleen blijven!
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Aan Cooks Roy : het kan ook andersom : dat marginale mannen naar alleenstaande moeders grijpen. Deze zijn vaak heel kwetsbaar. Marginale mannen kunnen het ook heel goed uitleggen. Maar je hebt gelijk : ik zou de raad geven aan elke alleenstaande moeder met kinderen van eerst uit te zoeken welk vlees je in de kuip of in het bed hebt en de kinderen maanden lang op afstand te houden. De tijd wijst alles uit.
  • Thomas Christiaens

    6 jaar geleden
    Gaston foubert, je hebt het bij het rechte eind. Heb al schrik met wat voor iemand mijn ex naar huis zal komen.
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Natuurlijk zijn niet alle stiefouders monsters. Maar ze bestaan wel. Hoe dikwijls moeten we zulke verhalen niet lezen. Dan blijf je beter alleen ipv zo'n marginale zak uit te kiezen.