BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opgepast: nog altijd gevaarlijk gladde wegen

Het KMI waarschuwt opnieuw voor gevaarlijk gladde wegen in het hele land, met uitzondering van de kust. Aanvriezende regen of sneeuw kunnen de wegen erg glad maken. Er zijn wel zachtere temperaturen op komst.

10 reacties

  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Dit weertje is echt iets voor een goede herfst. Echte regenen voor een paar dagen, koud, winderig...herfst. Het heeft zijn charmes enkel de kunstmatig hoge energierekeningen zetten een domper op de herfst- en winterperiode. Veel mensen zien deze periode met een angstig gevoel aankomen, warm hebben is blijkbaar geen mensenrecht meer in Europa, maar een luxe.
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    De voorspellingen vanaf 8 december geven terug een licht winters weer met smeltende sneeuw, sneeuw en nachtvorst zeker in de Ardennen! Maar dat kan nog veranderen want het is nog een 5 tal dagen!
  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    Het ging toch de koudste winter in jaren worden? Ik denk eerder de warmste.
  • Luc Vanderkelen

    6 jaar geleden
    Vroeger deden we kousen over onze schoenen als er ijzel was...das lang geleden hoor
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Wat doet men in landen als Oostenrijk en Zwitserland dan. Hier begint men te panikeren als er 1mm sneeuw valt en de temp. ff onder nul gaat. Ginder onderhouden ze hun wegen en strooien zand en zout en hier zit men aan tafel om te vergaderen met een lekker tas koffie.