BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Marokkaanse prof in gesloten centrum Steenokkerzeel is vrijgelaten

De vice-voorzitter van een Marokkaanse universiteit die sinds vrijdagavond wordt vastgehouden in het gesloten centrum van Steenokkerzeel, is vanmiddag in vrijheid gesteld. Dat meldt Le Soir op zijn website.

49 reacties

  • marc schollaerts

    6 jaar geleden
    Ik heb Thaise vriendin en heb aan alle papieren voldaan maar kreeg ze niet naar België al dat vreemd uitschot mag dan wel binnen waar is de logica
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Mevrouw Bernaerts, in andere landen , Australie, Canada, zijn ze NOG strenger, daar komen ze niet eens buiten de gebouwen van de vlieghaven, en worden met het eerste vliegtuig terug gestuurd. Tegenwoordig kan men niet voorzichtig genoeg zijn, beter voorkomen dan genezen, jammer voor die professor, maar de bewakingsdiensten deden hun job.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En wat is er mis met een toeristenvisum voor een beperkt verblijf, Francken? En sinds wanneer moet je een bepaalde hoeveelheid cash geld op zak hebben, zeker in deze tijd van elektronisch betalen? En een simpel telefoontje naar de ULB had dit misverstand onmiddellijk de wereld kunnen uithelpen.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Als ik in Los Angeles de immigratiediensten passeer met een ongeldig paspoort, zonder of verkeerde visum, cash geld, creditkaart en andere bepaalde vragen NIET kan beantwoorden, dan zit ik na 3 uur op een terugvlucht Europa. En zo hoort het, dat duwt je in de richting van verantwoordelijkheden te leren nemen. Alles verloopt de volgende keer dan stukken efficiënter .......
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Prima werk.