Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vandeurzen investeert 72 miljoen euro extra in zorggarantie personen met een handicap

De Vlaamse regering maakt volgend jaar 72 miljoen euro vrij voor de zorggarantie voor personen met een handicap. Dat zegt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen naar aanleiding van de Internationale Dag van Personen met een handicap. 

11 reacties

  • Dany Vandekerkhove

    6 jaar geleden
    niet vandeurzen wel de belasting betaler
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Eerst alles afpakken en dan een stukje terug geven die vent is doodziek want dat stukje dat hij terug gefft daar kan je niet mee overleven en je kosten dragen
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Hij bedoelt het wel goed maar in de praktijk, maanden vliegen bij mij de papieren in het rond bij de dienst gehandicapte personen maar daar blijft het dan bij , telkens ik denk naar de controle te moeten voor mijn erkenning krijg ik papieren dat ze iets niet hebben of verloren hebben en het spelletje herbegint.
  • Jo Meysmans

    6 jaar geleden
    Bijzonder goed nieuws zou ik zeggen ware het niet dat de aanvraagprocedure voor PvB bij VAPH veel te lang in beslag neemt. Ongeveer 12 maanden alvorens een beslissing wordt genomen. En dan heb je nog geen garantie op budget.
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Dat is de kunst om als goede en daadwerkelijke politieker bekent te staat. Je budget zo verdelen dat je lepeltje per lepeltje kan uitdelen aan de meest klagende groep. De mensen denken dan, hij heeft iets voor ons gedaan, maar vergeten dat het geld dat hij zo vriendelijk wegschenkt uit de belastingpot komt, waaraan zij helpen betalen. De huichelaar.