© ss

Vrouw vindt beste vriend in bed bij haar baby

Een jonge moeder heeft zich haar goede daad erg beklaagd. Toen haar beste vriend vroeg of hij mocht blijven slapen, liet ze dat zonder nadenken toe. Maar ’s nachts werd ze wakker en betrapte de man in bed met haar dochter van amper 21 maanden oud. De baby had haar luier rond haar enkels en de broek van de man stond open.

lej

Een rechtbank heeft een man uit Southern Downs, in Australië, veroordeeld tot acht maanden cel, waarvan vier effectief. De man pleitte schuldig aan aanranding, hij had een baby in haar slaap betast.

De man, die ze als haar beste vriend beschouwde, had de avond voordien te veel gedronken en vroeg of hij mocht blijven slapen. Nietsvermoedend stemde ze daarin toe.

Omdat de alleenstaande moeder maar één bed had, zouden ze daar alle drie slapen. Maar midden in de nacht werd de vrouw wakker, getuigde ze voor de rechtbank. Ze vertelde dat ze rond 1 uur ’s nachts een vreemd geluid hoorde en het licht aan deed.

Daarop zag ze het vreselijke tafereel. Ze vertelde de rechtbank hoe ze zag dat haar baby daar lag met haar luier op de enkels, terwijl de broek van haar vriend open stond. Toen ze vroeg wat er aan de hand was, greep hij zijn schoenen en rende de deur uit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer