Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Carjackers slaan Maasmechelaar (66) hersenbloeding

Een 66-jarige Maasmechelaar is zaterdagnacht aangevallen door twee carjackers en liep daarbij verwondingen op aan het hoofd. De feiten gebeurden rond iets voor 1 uur 's nachts in de Windelsteenstraat aan de Poolse barak in Eisden.

4 reacties

  • Buelens ransca

    6 jaar geleden
    Geef ons model wagen kleur en nummerplaat...Toenonze wagen gestolen was heeft een vrije radio direct aan alle luisteraars gevraagd mee uit te kijken 3uur later wist ik waar wagen was heeft dan nog 17dagen geduurd omdat hij op privaat parking stond en procureur het geen dringende zaak vond nadien was radio versterker speakers eruit en brandblusser leeg gespoten in wagen.wens de oudere man veel beterschap.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Als ze de dader pakken zal de rechter hen veroordelen tot honderd maal schrijven, ik mag me niet laten pakken als ik een auto steel, dat geeft teveel werk aan de magistratuur. Criminelen hebben een vrijgeleide hier dank zij de open grens politiek van de slimmen van de EU.
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    tis ver gekomen...mens kon dood zijn....nul respect en niks bang om door politie of justitie gepakt te worden....tja...
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    In Venezuela zijn burgerwachten opgericht omdat de politie de criminaliteit niet meer onder controle krijgt, de burgerwachten hun enige bezigheid is iedereen te fouilleren die er verdacht uitziet en die op abnormale uren op straat loopt, als je ziet dat iedereen die niet zuiver op de graat is wapens draagt, kunnen we er misschien ook mee beginnen.En ja de burgerwachten zijn gewapend en dragen zelfs een mitrailleur op de schouders.