Jean-Claude Juncker en Theresa May.
Volledig scherm
Jean-Claude Juncker en Theresa May. © REUTERS

Zorgen May en Juncker voor een doorbraak in brexitonderhandelingen?

brexitDe kans is reëel dat er eindelijk schot komt in de brexitonderhandelingen. De Britse premier Theresa May wordt om 13.15 uur bij Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en brexithoofdonderhandelaar Michel Barnier verwacht voor een lunchvergadering, met als inzet de ondertekening van een verklaring over de vooruitgang die tot nu geboekt werd in de onderhandelingen. Dat moet de deur openzetten voor het starten van de tweede fase van de gesprekken, op de Europese top van 14 en 15 december.

7 reacties

  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Mooie foto van 2 zielige personen op 1 foto....foto van het jaar...kader hem in want is een massa geld waard in het jaar 2517.
  • jos hurkmans

    6 jaar geleden
    Het is te hopen dat Juncker nuchter is
  • Christiaan De Meulder

    6 jaar geleden
    Jacques Delalieux --> Ierland is al lang een apart land meer als 50 jaar denk ik, Noord Ierland hoort nog tot op heden tot het verenigd koninkrijk.
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Juncker , wat doet die daar eigenlijk , wie heeft hem verkozen , wie betaald hem zo rijkelijk om die lege doos te vertegenwoordigen .
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Er gebeurd helemaal niets, May is aan het tijdrekken. Ze weten niet wat ze moeten. Het enige is dat ze bang is van haar postje en haar partij.