© GMAX

Zwaarste thuisnederlaag uit clubgeschiedenis Rupel Boom

Rupel Boom bereikte deze middag een mijlpaal in de clubgeschiedenis, maar het was geen leuke. De Steenbakkers leden de zwaarste thuisnederlaag sinds de fusie. Het werd maar liefst 1-7.

Peter Nys

Amper elf minuten waren er gespeeld wanneer de match al in een beslissende plooi lag. Beyens zorgde al snel voor 0-1 en uitblinker Declerck deed er nog twee goals bij. Rupel Boom was aangeslagen maar vond in het laatste kwartier voor rust toch de moed om iets terug te doen. Mertens kopte op aangeven van Put de 1-3 voorbije Laleman. Snyders hield Beyens op slag van rust van de 1-4. Dat vierde doelpunt kwam er meteen na de pauze dan toch. Clyncke ging neer na een duel met Spaenhoven en Declerck zette de strafschop beheerst om. Opbrouck dikte al snel aan tot 1-5 en ook Oumedjeber en Clyncke deden hun duit nog in het zakje.

Doelpunten: 3' Beyens (0-1), 9' en 11' Declerck (0-2) en (0-3), 38' Mertens (1-3), 53' Declerck (1-4), 56' Opbrouck (1-5), 63' Sofiane Oumedjeber (1-6), 87' Clyncke (1-7).Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, Lodders(66' Van Hoof), Kerstenne, Spaenhoven, Meseure(66' Cobos), Put(66' Hens), Laureys, Mertens, Adesanya.Mandel United: Laleman, Mulliez, Vansuypeene, Lorthiois, Declerck(78' Raes), Sofiane Oumedjeber(88' Geryl), Nyoni, Opbrouck, Beyens(67' Kwateng), Mehdi Oumedjeber, Clyncke.Gele kaarten: Nyoni, Lorthiois, Adesanya.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen